Päivitys 11.2.2012

Imetysvideon ensi-ilta järjestettiin Orionin tiloissa Espoossa tiistaina 7.2.2012.

Paikalla oli yhteistyökumppaneita sekä kutsuvieraita. Mukana oli myös filmin tähtiä: äitejä ja vauvoja!

Imetysvideosta tuli tosi lämminhenkinen ja siinä käydään läpi niin keskustelut neuvolassa ennen vauvan syntymää kuin neuvolantädin kotikäynti kotiinpääsyn jälkeen. Herkkiä hetkiä nähdään kun pieni vauva on juuri syntynyt ja äiti imettää häntä ensimmäistä kertaa.

Filmillä käydään läpi ensimmäisten päivien vaiheet imetyksessä ja äidit ja vauvat ovat suoriutuneet osuuksistaan tosi upeasti.

Bebelanen äitiysvaatteet ja imetysliivit sekä imetysyöasut ovat kivasti päässeet valokeilaan tässä upeassa elokuvassa.

Toivommekin, että HUS:n lisäksi mahdollisimman moni synnytyssairaala ja äitiysneuvola saa filmin itselleen, jotta useat äidit voivat saada siitä hyödyllistä infoa.

Nettisivut ja tiedustelut: www.imetyksenaika.fi

*************************

Bebelane Oy on päässyt yhteistyökumppaniksi mukaan suureen imetysvideoprojektiin.
Neuvoloista ja sairaaloista on puuttunut päivitetty imetysvideomateriaali, jolla uusia äitejä rohkaistaan ja neuvotaan imettämään.
Tänä syksynä kuvattava video tulee opetusmateriaaliksi ensin koko HUS:n alueen sairaaloihin ja äitiysneuvoloihin ja jatkossa mahdollisesti myös muihin Suomen sairaanhoitopiireihin.

Bebelane on innolla mukana tässä tärkeässä projektissa ja toimitamme kaikki odotus- ja imetysvaatteet projektia varten.
Haluamme osaltamme olla näyttämässä, että myös odottava ja imettävä äiti voi pukeutua kauniisti myös silloin kun toisen pikkuisen tarpeet menevät omien edelle.

Projekti on alkanut jo viime keväänä ja yhteistyöstä sovittiin tällöin. Kuvaukset ovat parhaillaan käynnissä ja filmin arvioitu valmistumisaika on jouluna 2011.

Tuottaja: Pia Seivo
Kuvaaja: Metsämarja Aittokoski